Onze

HISTORIE

Eind 2014 opende Monique Oudhuizen en haar zoon Jordi restaurant Orries. Het concept is toegankelijk voor jong en oud, waar Orries echt iets toevoegt aan de gezelligheid in Nieuw-Vennep. Sinds 1 oktober heeft Brian Hendriks dit prachtige restaurant met bar overgenomen.

Onze

INRICHTING

De trendy inrichting zorgt voor een warme sfeer, waar iedereen zich thuis voelt.
Het thuis gevoel is datgene wat Monique graag wil creëren, met comfortabele stoelen en lange banken, waar je lekker lang in kunt blijven zitten. Uiteraard is ook aan de allerkleinsten gedacht en zijn er kinderstoelen ter beschikking.

Eten en drinken Nieuw Vennep
Borrelen Nieuw Vennep

Onze

KWALITEIT

Concessies aan kwaliteit worden nooit gedaan, het beste vlees wordt gebruikt. Alleen de mooiste vis en groenten direct van de kweker komen terecht in de keuken. Ook qua wijnen wordt alleen het beste geserveerd.

Horeca

FAMILIE

Ik ben Brian Hendriks, van jongs af aan wilde ik al kok worden, dus uiteindelijk de opleiding gaan volgen in Leiden. Bij verschillende hotels en restaurants gewerkt en veel ervaring opgedaan. Sinds december 2020 bij Orries aan de slag samen met Monique en Ed. eerst in de keuken als Chef, en uiteindelijk toch naar de bediening om al mijn toekomstige gasten te leren kennen, Hierin heb ik de vrijheid gekregen om te leren waar een echte ondernemer voor staat. Sinds 1 oktober 2021 mag ik vol trots deze onderneming voort zetten!